Header.jpg
Algemeen  |  18-4-2024

Bij Zaanse Hockeyclub De Kraaien staan sportiviteit en plezier centraal, maak je vrienden voor het leven en word je uitgedaagd in je persoonlijke groei. Van hockey word je sterk, fit en snel. Zo bouw je een goede conditie op. In de winter speel je in de zaal, maar het grootste deel van het seizoen sta je lekker buiten op het veld. Bovendien is Hockey is een stoere en sociale sport. Wil je weten of het ook iets voor jou is? Kom dan langs op de club, train gratis 4x mee en word daarna pas lid!  


Maak kennis met de club.

Dat kan eigenlijk gewoon elke week. Maar de komende tijd organiseren we zowel een Open Dag als een Vriendjes & vriendinnetjesdag! Gewoon meedoen is als je het ons vraagt de beste manier om kennis te maken met het sportieve en gezellige clubleven bij ZHC De Kraaien. Hockey is leuk voor iedereen. Van 5 tot 100 jaar oud. De club heeft namelijk teams in alle leeftijdscategorieën. Van Jongste Jeugd en Junioren tot Senioren en Veteranen. Uiteraard is er ook een G-Hockey team en een fanatieke groep Trim Hockeyers. Dus ook oud-leden opgelet, trek je stick weer uit het stof en hup het veld op.


Hieronder tref je meer informatie over de verschillende activiteiten die we dit voorjaar organiseren. 


 

OPEN DAG

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag)

 

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) van 10.00 tot 14:00 uur ben je van harte welkom op de Open Dag van ZHC De Kraaien. Kom langs, speel mee en maak op een leuke manier kennis met de sport en de club. Tijdens de Open Dag organiseren we verschillende leuke activiteiten voor alle leeftijden. Maak een doelpunt tegen een keigoede keeper, laat zien hoe hard jij een bal kunt slaan, of leg een technisch parcours af om te testen hoe goed jij met een stick bent. En natuurlijk sluit je je kennismaking af met een hapje en een drankje in het clubhuis.

 


VRIENDJES & VRIENDINNETJES DAG

Woensdag 22 mei / Donderdag 23 mei 


Hockey is een geweldige sport en je hebt nu de kans om het eens echt te proberen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar kom dan op woensdag 22 mei of donderdag 23 mei in sportkleding langs bij de Kraaien langs om gratis mee te trainen met je leeftijdsgenoten. Misschien zit er wel een vriendje of vriendinnetje van je op de club? Ga dan gewoon met hem of haar mee.  Wil je nog een extra vriendje of vriendinnetje meenemen? Dat kan natuurlijk gewoon. Kom met zoveel je wilt. Onder leiding van de beste hockeytrainers en met leuke spelletjes krijg je de basis van het hockey uitgelegd.

 

Tijden

Wo 22 mei: 16.00 - 17.00 uur: leeftijd: 6-7 jaar  (groep 2 + 3)

Wo 22 mei: 17.00 - 18.00 uur: 8-9 jaar  (groep 4 + 5)

Do 23 mei: 17:15 – 18:15 uur: 10 – 11 jaar (groep 7 + 8)


Proeflid worden?

Dat kan, en is helemaal gratis. Op de website kun je je aanmelden om vier trainingen gratis mee te doen. De perfecte manier om erachter te komen of Hockey iets voor jou is. Meld je hier aan als proeflid


Ons adres:

Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer. ZHC De Kraaien

Sportief, Sociaal & bevlogen!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws