Header.jpg
Algemeen  |  26-4-2024

Wist je dat we bij Zaanse Hockeyclub De Kraaien ook een G-Hockey Team hebben? Misschien wel het leukste team van de club! Wij vonden het tijd om daar echt wat meer aandacht voor te vragen. Want we zouden graag ons G-Hockey team uitbreiden met 6 extra teamleden! Doe je mee?  

 

Voor wie is G-Hockey bedoeld?

Bij ZHC De Kraaien vinden we dat iedereen moet kunnen hockeyen. Daarom bieden we ook G-Hockey. G-Hockey is bedoeld voor spelers met een beperking. Dit kan een verstandelijke beperking zijn, maar ook een lichte lichamelijke handicap of een sociaal-emotionele beperking. Ook spelers met een stoornis in het autistisch spectrum zijn van harte welkom. De 'G' staat bij De Kraaien voor Genieten. Want plezier staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Wanneer trainen?

Het G-team traint elke week op maandagavond van 18:00 u tot 19:00 uur en op zaterdagochtend van 10:00 u tot 11:00 u. Onze ervaren en deskundige begeleiders zorgen voor een heldere structuur en leuke oefeningen die passen bij de spelers. En natuurlijk speelt het team competitiewedstrijden in de regio en doen we soms mee aan een regionaal toernooi. De wedstrijden zijn vaak op zaterdagen en worden gespeeld in teams van 6 spelers, volgens de Para-hockey regels.

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Dan kun je laagdrempelig instappen. Kom gewoon eens langs om te kijken, of doe gewoon gelijk mee. Trek dan wel even je sportkleding aan. Hockeysticks liggen voor je klaar. Je mag gewoon eerst 4 x gratis meetrainen (proeflidmaatschap) om daarna pas te bepalen of je wel of geen echt lid wilt worden.

 

Proeflid worden?

Wil je langskomen, gratis 4 x meetrainen of heb je nog vragen? Laat het dan weten via [email protected]. Dan krijg je antwoord van onze begeleiders. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden via het formulier op www.kraaien.nl/proeflidmaatschap. We hopen je snel te zien op het veld.

 

Waar moet je zijn?

Locatie: Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws