header.jpg
Vereniging  |  6-4-2019

Zoals jullie weten wordt elke wedstrijd begeleid door twee scheidsrechters. Om dit voor elkaar te krijgen is de arbitragecommissie elke week druk in de weer om de planning voor elkaar te krijgen. Dit kost tijd, heel veel tijd en misschien wel te veel tijd. Als bestuur hebben we daarom een paar regeltjes afgestoft en opnieuw ingesteld.

Twee weken van te voren wordt je opgesteld en krijg je een mail hoe laat en wanneer je moet fluiten. Het kan natuurlijk best een keer zo zijn dat je niet kan. In dat geval vraag je iemand anders uit je team of van de club om te ruilen en meld je het resultaat hiervan telefonischbij Willem Haak (06 11 76 73 84). Die zorgt ervoor dat jouw vervanger een mail krijgt met de nodige informatie. Ook zullen we de coaches vragen de namen die de volgende week moeten fluiten in de groepsapp te zetten.


Een andere regel die we hebben afgestoft en weer nieuw leven hebben ingeblazen is de volgende: als je niet komt opdagen om te fluiten benadeel je de spelers, de tegenstander en de club en dus staat daar een sanctie tegenover. De eerst volgende zaterdag wordt je wederom opgesteld maar dan voor de vroegere wedstrijden.

We gaan ervan uit iedereen zijn steentje bijdraagt en we allemaal kunnen hockeyen.


Het bestuur
Gerelateerde nieuwsberichten

Scheidsrechters gezocht, meld je nu aan!

Download app

Sponsor