header_nieuw.jpg
Algemeen  |  15-10-2021

Hallo Kraaien,


Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe tenues en de jasjes/hoodies. Daarom even een korte update met een aantal belangrijke mededelingen:


  1. Passen: er zijn geen aanvragen ingediend om de trainingsbroeken en jasjes/hoodies te passen op zaterdag 16 oktober. Deze komt dan ook te vervallen. Als je wel met je team nog wilt passen, stuur dan een mail aan [email protected]. Als je als individu een jasje of broek wilt kopen, dan kun je ook gewoon naar Hockey District Amsterdam gaan natuurlijk. 
  1. Levering: de jasjes/hoodies zijn nog niet klaar dus dat betekent dat deze nog niet opgehaald kunnen worden komend weekeinde!! Alle bestellingen worden momenteel verwerkt. En dat waren er heel veel. Het ziet er nu naar uit dat de trainingsbroeken en hoodies op 30 oktober geleverd gaan worden. 
  1. Betaling: Hockey district Amsterdam (Emile) neemt contact op met de ouderbegeleiders / sponsors ivm betaling. Indien er geen teamsponsor is dan wordt er een ‘tikkie hoodie’ en ‘tikkie broek’ in de team app gezet, zodat iedereen zijn eigen bestelling kan afrekenen, en er niemand veel geld hoeft voor te schieten. 


Er wordt ondertussen ook doorgewerkt aan de nieuwe tenues. Maar omdat we nog een nieuwe hoofdsponsor zoeken heeft dat nog wat meer tijd nodig. 


Mochten jullie vragen hebben in de tussentijd vragen hebben, laat het ons weten via bovenstaande mailadres.


Groeten,


Het Bestuur


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws