Header.jpg
Algemeen  |  12-11-2023

Zoals jullie weten loopt er sinds 1 april 2023 een leuke wervingscampagne om als club weer te groeien in het aantal leden. En dat gaat super goed!! We zijn trots dat we sinds 1 april al bijna 60 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Wat een geweldig resultaat is voor ons cluppie! Vooral bij de jeugd zijn we lekker aan het groeien. We willen bij deze ook graag iedereen bedanken voor het promoten van de club, want de meeste nieuwe leden zijn bij de club gekomen door jullie enthousiasme. Bedankt! 


Bonnen liggen klaar

Voor alle nieuwe leden ligt vanaf komende zaterdag 18 november een kortingsbon ter waarde van 25 euro te wachten achter de bar in het clubhuis. Deze bon is te besteden bij Hockey District Amsterdam, onze sponsor voor de kleding en materialen. Dus ben je na 1 april lid geworden haast je dan naar de club komende zaterdag en vraag ernaar bij de bar. 


LET OP: de bonnen zijn alleen op zaterdagen af te halen in het clubhuis. En als je iemand aangedragen hebt, dan ontvang je jouw bon via het nieuwe lid. Je hoeft dan dus niet zelf je bon op te halen. 


Nog geen lid?

Nog geen lid geworden maar al wel proeflid? Schrijf je dan nog voor 22 november 2023 in - nog in ons jubileumjaar - want allean dan krijg jij ook die 25 euro tegoed. Hup hup. Misschien halen we de 100 nieuwe leden dan nog dit jaar ... 


TIP! Hockey District Amsterdam heeft momenteel een leuke actie lopen waarbij je 40% korting krijgt bij aankoop van zaalhockey schoenen of een zaalhockeystick. En dat is natuurlijk handig nu het zaalhockey seizoen er weer aankomt! Dubbel voordeel... 


Vragen? 

Heb je vragen over de actie, laat het dan weten via [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws