Header.jpg
Algemeen  |  23-11-2023

Volvo gekocht bij Hedin Automotive in Zaandam? Laat het ons weten! Want de club krijgt dan een clubbonus van 500 tot 1000 euro!  


Hoe zit dat eigenlijk? 

Net als vele andere hockeyclubs heeft ZHC De kraaien al lange tijd een partnership met Volvo-dealer Hedin (voorheen Stern/Svala). Dit partnerschip zorgt ervoor dat we als club een Volvo Clubbonus van € 1.000 ontvangen bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid of ouder/verzorger van een lid van de hockeyvereniging. Dit geldt ook voor een Care by Volvo abonnement. De club krijgt € 500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt occasion.


Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al meer dan 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richt Volvo zich in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen we niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau. Vandaar ook deze Clubbonus. 


Kom in actie.

Dus … heeft u in de afgelopen jaren een nieuwe Volvo gekocht of een Volvo occasion? Dan horen we dit graag! We ontvangen graag bericht van u met uw kenteken via [email protected]. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws